Ikke størst men best!

Klubbens forsikringskontakt:

Vibeche Spjeld Møvik
Senior Kunderådgiver
vibeche.spjeld-movik@gjensidige.no
Tlf: 902 96 613
Vågsalm. 3
Postboks 733 Sentrum
5807 Bergen

Safe i COSL er på facebook

 Klikk på logo for å komme til gruppen      

   

 

Nyheter fra Safe.no

Årets Ung-seminar i Polen

19.03.13 - Skrevet av:

Årets Ung-seminar i Polen

19.03.13 av Kjell Terje Skrunes
Leder og nestleder i SAFE-Ung, Diana Ramsvik og Thorbjørn Holger Opstad (bildet) inviterer SAFE-medlemmer under 35 år til seminar i Gdansk, Polen. Seminaret avholdes 30. mai til 2. juni

- Vi ønsker i år å ha fokus på og videreutvikle de som allerede er engasjerte og deltar aktivt i Ung-sammenheng og i de lokale klubbene, sier Ramsvik.

- Derfor ber vi klubbene sende en representant som de mener kan bygge eller styrke Ung- gruppen i klubben til årets seminar. Vi har med oss Maiken McCormack fra Splint som skal gi oss alt vi trenger av verktøy for å bygge gode grupper, forteller Ramsvik.

På workshop med Splint opplever deltagerne situasjoner de kan kjenne igjen fra sine egne erfaringer. Sammen utforsker man situasjonene og finner forståelse for hva som skjer, og hvorfor. Deltagerne gis anledning til å gripe inn og forandre situasjonene.

Turen går til Sopot som er en nydelig sandkledd bukt i Polen. Her skal deltakerne bo på historiske Sofitel Grand Hotell. Vi har fått booket 35 rom og konferanserom for 3 dager.

- SAFE-Ung ber klubbene om å dekke reiseutgifter for sin representant til og fra Bergen pluss eventuell tapt arbeidsfortjeneste. Maksimalt deltakerantall er 35. Hvis noen klubber ønsker å kjøpe flere plasser, skal vi strekke oss langt for å gjøre dette mulig, understreker Ramsvik.