Ikke størst men best!

Klubbens forsikringskontakt:

Vibeche Spjeld Møvik
Senior Kunderådgiver
vibeche.spjeld-movik@gjensidige.no
Tlf: 902 96 613
Vågsalm. 3
Postboks 733 Sentrum
5807 Bergen

Safe i COSL er på facebook

 Klikk på logo for å komme til gruppen      

   

 

Nyheter fra Safe.no

Nytt fra safe klubben Desember 2013

23.12.13 - Skrevet av: Øystein Marås

Hei godt folk !


Safe i Cosl har det siste året hatt fokus på å danne en organisasjon som kan ta vare på sine medlemmer.
Vi har fått tillitsmannsapparatet til å fungere og fokus har vært å gi rask tilbakemelding til medlemmer som har hatt problemer, få tillitsmenn på alle rigger og profilere klubben.
Årsmøte for Safe i Cosl blir 12 og 13 mars 2014 . Her vil styret og alle tillitsvalgte bli innkallt. Vi vil ha fokus på å få valgt en leder for klubben på full tid slik at alle saker får en raskere/bedre oppfølging.
Neste år er det også lønnsoppgjør så den som har forslag må sende disse til klubbleder før 1 mars 2014 slik at de kan bli behandlet på årsmøtet....

Året som har gått har gitt klubben ca 80 nye medlemmer slik at vi er 178 medlemmer pr dd. Medlemsmassen gir oss god tyngde mot bedriften i flere saker.
DSO er intressert i samarbeid og den saken får årsmøtet ta stilling til. Når det gjelder IE er vi alltid åpen for samarbeid i enkeltsaker.
Klubben har opprettet Facebookgruppe for Safe i Cosl medlemmer og vil komme med info på siden når det er noe nytt. Det er mulig for medlemmene å bruke siden for spørsmål, diskusjoner,forbedringsforslag etc.
Spør og du vil få tilgang.
Ellers er det litt om klubben og Cosl i Safemagasinet denne gang (nr4).Er det noe dere lurer på kan dere ta kontakt på mail eller tlf.
Vervekonkuransen er veldig jevn.Resultater blir tilbakemeldt på årsmøtet.

Ønskjer alle ei fredelig jul og eit konstruktivt nytt år.

Mvh
Øystein Marås
Klubbleder Safe i Cosl
Tlf 48257291 Jobb 23672530